"Wow... We hebben een bezoeker!
Ja sorry van die foto..."
Verander foto
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Martijn Varenhout. Op dit moment zit ik op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Daar zit ik in het derde leerjaar van de Communicatie en Multimedia Design opleiding. Naast mijn studie probeer ik mijn kennis en ervaring uit te breiden door energie en vrije tijd te stoppen in videografie/cgi en web development. Verder ben ik ook vaak bezig met creatieve projecten. Arduino, coderen en foto/videografie komen hier ook veel bij aan bod. Voorbeelden hiervan zijn te vinden bij Mijn projecten!
Mijn projecten

Hier ben ik goed in!

Foto- en videografie
Video editing
Animeren (& illustreren)
Web development
Voorbeelden
 

Mijn passies

Om maar meteen met de deur in huis te vallen... Mijn twee passies zijn Videografie/cgi en web development. De allereerste video die ik zelf heb geëdit, was een geweldige lego stop motion film waarin ik ZELF de lasergeweer effecten met Microsoft paint heb toegevoegd. Vanaf dat moment is mijn interesse in videografie alleen maar groter geworden. Daarom heb ik op de middelbare school een videocamera gekocht (ben er nu 2 verder) en ben ik een youtubekanaal gestart waar ik nog steeds video’s op upload. Mijn interesse in programmeren begon op de middelbare school. Daarom ben ik ook een MBO 4 opleiding in die richting gaan doen. Dit maakt me op het gebied van web development erg sterk, omdat ik dus en het ontwerpen en het technische gedeelte beide goed begrijp en beheers. Meer informatie over mijn passies is te vinden op de Mijn passies pagina.
Over mijn passies

Wat kan ik voor jou betekenen?

Dat is een hele goede vraag! Het leek me leuk om een korte video te maken waarin ik me even kort voorstel. Als je graag wat meer informatie wil over mijn passies, dan is er hieronder een knop te vinden die je daar meteen naartoe brengt.

Portfolio top 3

Hieronder staan de drie projecten waar ik het trotst op ben.

Alle projecten